ose

10 snabba

Jag tycker att det ska börja snöa i början av december och den 1 Januari ska allt smälta.
Om jag fått välja mellan att vara norsk eller svensk hade jag valt att vara helnorsk men bott där jag bor.
När jag blir stor ska jag bo i London i minst ett år.
Karamellsås kan nog vara det godaste jag vet.
Jag hatar instagram bara för att man blir så beroende men jag vill inte sluta med det för att då känns det som att man missar allt..
Jag ÄLSKAR skolan och mitt favvo ämne är matte och det älskar jag verkligen!
Jag älskar att sätta ihop outfits.
Jag startade denna bloggen för ungefär 2 och ett halvt år sedan men jag har raderat inläggen. 
Jag längtar som en apa till att flytta in i ett nytt hus och få ett nytt fint rum.
Min favvo mat är kycklingspett med jordnötssås och ris!!!!!

Aj mitt knä..

Idag skulle det egentligen snöat men så blev det inte vilket var lite synd..

Just nu sitter jag och kollar på handbollsträningen jag egentligen skulle vart med på men eftersom att jag som vanligt har varit klumpig och ramlat har jag sjukt ont i knät så det blir det inte någon träning för min del. Det gick så sjukt bra förra träningen så jag var rätt så taggad för träning men aja! 
Lite halvbra bild men bättre kan jag inte fixa nu! 


Nyttig chokladmousse

Nu till frukost åt jag en sjukt god  och NYTTIG chokladmousse. Denna chokladmoussen innehåller inget socker och är till och med bra för kroppen att äta. Vi hade dock pytte lite stevia i, vilket är ett ett sötningsmedel som inte är onyttigt (om man inte äter för mycket), för att göra den lite sötare. Denna ska tydligen också vara grym före träning. Den smakade ganska mycket banan så om man inte gillar banan är det kanske ingen rekomendation. Men riktigt god var den. Receptet hitar ni under bilden:
 
 
6 portioner:
3 mogna avokados
3 bananer
1 1/2 msk olivolja
4 1/2 msk kakao
Apelsin att pressa över. (lite mer en en halv) 
1 1/2 nypa havssalt
 
Bara att mixa ;) stå i kylen 2 timmar! 

Julklappar..

Herregud. Kom nyss på att på nästa söndag är det redan 1 December. Snart jul?! 

Jag är så trött att mina ögon snart trillar ut. Vill ty bara gå och lägga mig men innan det måste jag plugga lite franska och skriva pyttelite biologi. Jag kommer knappt ihåg vilka lektioner jag har haft idag så trött jag är. Jag längtar som en liten gris till julen. Måste köpa massor av julkalappar till kompisar och jag har inte ens frågat vad de önskar sig. Haha. 
 

J'adore mon écharpe!

Ja, jag är igång med bloggen igen det är bara det att jag inte vet vad jag ska blogga om. Jag har det fortfarande lite oklart för mig men det fixar nog sig..
Idag har varit en hyfsat lång och lite halvtrist dag. Slutade klockan 4 och fick gå hem i mörkret? Vad hände där? Helt plötsligt är det mörkt när jag går hem från skolan. November är nog faktsikt den tråkigaste månaden på året. I oktober är det också kallt men då är det också många fina färger. I november därimot är det mörkt när man går till skolan, grått mitt på dagen och mörkt när man går hem från skolan. Kallt är det också!
Tights/leggings - H&M       Tröja - Vila     Halsduk - Zara
 
⬆Världens skönaste kläder⬆
 

Julkalender?

 Förra året gjorde jag en julkalender i form av videos. Varje dag gjorde jag en video där jag gjorde en challenge eller något annat roligt. Jag tänkte ha en julkalender i år med men dock inte bara challenges. Typ "recept", tips om rumsdekoration, DIY's osv. Men challenges också. Tänkte börja planera lite redan nu. Så dem som är bäst kommenterar helt enkelt på denna videon med förslag. Kommentera precis vad som helst. Det kan bara vara en helt vanlig video som ni skulle vilja se. Har ni inga förslag kan ni ju kommentera ja om ni vill ha en julkalender!?
Här har ni en av mina julkalender videos: 
 

New in

(Världenas sämsta bild) Klänning - H&M
Tröja - Zara
 Kjol - Hollister
 Leggins - H&M
Halsduk - Zara
 Nagellack - O.P.I (Kicks)
Eyeliner - Isadora (Kicks)
Serum & Maskara - Make up forever (Sephora)
Mobilskal - Kjell och company 

Jag vet att det var typ världens sämsta bilder men jag ska nog snart införskaffa mig ett nytt objektiv och då kommer jag nog också gå ut lite mer och fota. 

Nu kör vi!

Nu kör vi på riktig med bloggen! 

RSS 2.0