ose

Klassresa

 
 
Idag bär det av mot klassresa! Vi ska till Ven och det ska bli jätteroligt. Jag hade en klassresa uppe i stockholm i höstas men jag hade då ett infekterat skavsår som spred sig i hela foten och nästan gick över till blodförgiftning. Jag var på klassresan men jag kunde knappt göra någonting. Riktigt tråkigt, men jag får en ny chans vilket är grymt! Nu ses vi inte före Fredag kväll, så ha det bra!

Morgontrötta Juni

Fina Pernille och Charlie.
 
God morgon på er, är ni lika morgontrött som jag? Just nu sitter jag och äter frukost i sängen som jag hämtat själv med kläderna för dagen på. Riktig latmask!

bra måndag!

 
Min Måndag har varit jättebra! Det var ingen träning idag utan den kommer att vara i morgon i stället, så jag har varit med Mackenzie. Det har verkligen varit jättemysigt och vi har bland annat varit vid havet. Vi satt på en liten halvgömd brygga och såg faktiskt en fasan traska runt i vassen. Det var helt klart ett nytt favorit ställe!
 
På Torsdag åker vi på klassresa, vilket då betyder att det inte blir någon bloggning på Torsdag eller Fredag. Möjligt vis torsdag morgon och fredag kväll. Jag längtar verkligen jättemycket!

New week

 
Måndag igen. Ärligt talat så är inte måndagar så hämska som många tycker, det är bara ett tecken på att det är mindre och mindre tid kvar till sommarlov. Det känns inte riktigt som att det snart är sommarlov för att det är sådär halvbra väder hela tiden. 

Väla

 
Förlåt för uppdateringen. Jag har inte haft tid och har bland annat varit på utomhus handbolls-cup (malmö open) som faktiskt gick jättebra. Vi hade med två lag och det laget jag var med i vann A-finalen/A-slutspel och det andra vann B-finalen. Jättekul!
 
Idag ska vi åka till Väla och vara inne i Hälsingborg och lite sådant. Det blir jättemysigt, jag verkligen älskar Hälsingborg. Hur har eran helg varit?

Icecream <3

 
Dagens mellis har bestått av fyra stycken glassar. Inte de största men ändå, lite sjukt kanske. 
 
Idag har vädret vänt lite i alla fall och det är typ runt 15 grader. Man önskar ju att det skulle vara varmare men det är bättre än när det är grå himmel hela dagen. Idag blir det även utomhusträning och så har jag varit och köpt fotbollsskor faktiskt. Inte för att jag ska spela fotboll utan för att ha till handbollen. 
 
Det känns som om jag alltid skriver: Ni får i alla fall ha det jättebra, hejdå! Så idag slutar jag med: IMORGON ÄR DET FREEDAG! WIEE!

Raindrops

 
 
Dagen har varit lite småregnig. Det känns som om vädret skiftar om hela tiden. I lördags var det stekhett, i söndags jätteregnigt, igår ganska soligt och idag regnigt. Men det gör faktiskt ingenting alls för mig. Det är mysigt när det regnar, speciellt när man sitter på sista lektionen i skolan och det ösregnar när man ska hem, men så regnigt har det inte varit. Ha det bra i alla fall! Godnatt!

New in - London

 
                    
 
Denna videon gör jag inte för att skryta över huvud taget. Jag tyckte att det skulle vara kul att göra en sådan video och det är därför jag gjorde den! Hoppas ni tycker om den!

5 saker jag irriterar mig på / hatar

1. Det är sjukt irriterande att råka sparka tån in i en kant. Det gör ju så sjukt ont!
 
2. Jag är en sån som går väldigt fort i köpcentrum och sådant, vet inte varför, så det är helt sjukt irriterande när folk går långsamt. Jag vill bara putta dom åt sidan, för att såklart går dom ju mitt framför mig.
 
3. Att få shampo i ögat när man dushar. Usch!
 
4. Jag verkligen hatar när folk dömer än när man aldrig äns pratat med varandra. 
 
5. Jag hatar när jag ska säga tack när det inte låter som att jag menar det men att jag i själva verket menar det och så tror den jag säger tack till att jag t. ex. inte gillade presenten som jag fick. 
 
 

Lördag förmiddag

Vår tårta igår.

Allt bra? Med mig är det det i  alla fall! Idag blir det konfirmation till min kusin och så ska jag redigera min "New in" video. 
 
Det är verkligen jättevarmt ute idag. Det ska bli mella 27 och 30 grader idag. Är sommaren påväg kanske? Det skulle nog jag säga i alla fall. Igår fick jag även min klasslista till högstadiet, är jättenöjd. Längtar nog till 7:an mest i hela världen nu. Haha!

17 maj

 
Norges Nationaldag idag då. Massor av gott blir det idag. Vi har redan hunnit äta macarones, glass och middag så snart blir det tårta. Jag är halvnorsk vilket vissa och vissa inte vet, så det är därför vi firar. Älskar verkligen den 17 Maj.

Sunny night

 
Det var faktiskt riktigt skönt med utomhusträning. Den ända nackdelen var nog att man fick helt sjukt mycket sol i ögonen, men vackert var det i alla fall. Det kommer snart nya bilder det är bara att jag måste ladda in dem. Jag hann inte filma innan handbollen så det blir nu i stället, innan jag går och lägger mig.

Thursday afternoon

 
 
Hur har eran torsdag sett ut än så länge? Jag har i alla fall slutat skolan vid tio i två vilket var jätteskönt och även druckit varm choklad! Ska även snart på handbollsträning då vi tränar utomhus två timmar. 
 
Innan jag gör mig i ordning tänkte jag filma till videon jag berättade om igår, eller gjorde jag det? Jag vet inte, men i alla fall en video där jag visar vad jag köpt. Ha det bra! 

Onsdag

Buckingham Palace
 
Det känns verkligen som att det är torsdag idag och fredag i morgon, vet inte varför men jag blir extremt besviken när jag kommer på att det bara är onsdag. Haha. Dessutom har jag tre saker att göra färdigt till i morgon så det är väl bara att sätta igång. Det går nog ändå ganska så fort. 
 
Om jag hinner kommer nog en video med vad jag köpt i London, inte med att jag pratar utan med musik och lite sånt. Annars kommer den förhoppningsvis upp i morgon. Jag bloggar nog precis innan jag ska sova, så ha det bra så länge!

5 km

 
God morgon! Förlåt för gårdagens uppdatering på bloggen men jag har verkligen inte orkat. Jag och mamma joggade faktiskt dessutom 5 km igår. Jag måste bara säga jösses, vad mycket fortare och längre jag kan springa utan att bli särskilt trött nu efter ett tag på handbollen. Jättebra!
 
Nu måste jag verkligen börja göra mig i ordning, men jag tror nog att uppdateringen blir bättre än igår. Ha det bra!

Prao

 
Idag och i morgon blir det prao för min del och eftersom att jag ska vara där vid tio så har jag tagit sovmorgon till åtta. Själv tycker jag att detta ska bli superkul. Jag slutar vid fyra så det blir inte någon bloggning innan dess. Jag praoar i alla fall på BikBok, vart praoar ni?

Hemma

London resan har varit grym. Har bland annat shoppat en hel del och lite sightseeing har också klämts in. Jag orkar verkligen inte berätta om allt men de två översta bilderna är från ett högt nybyggt torn, jättehäftigt, och den understa är ifrån flygplanet då vi åkte hem. Just nu orkar jag inte berätta mer men jag har självklart fler bilder som kommer i kommande inlägg. Ha det bra i alla fall!
 
 
 
 
 

London

Hejsan! Det blir lite mobilbloggning från pappas mobil eftersom att vi har gratis WiFi på hotellet.
Vi ska nu ut på shoppingtur på "Bond St." Alltså bland annat Victoria's secret och Abercrombie.
Nu måste jag sätta på mig skorna men jag bloggar nog lite mer sen!
(Mobil bild)


Inga inlägg

Random bild.
Jag tror inte att jag kommer att ta med mig datorn, och tidsinställda inlägg kommer jag nog inte hinna. Jag tänkte bara säga det så att alla vet, men kameran hänger helt klart så det blir massor av bilder när jag kommer hem. Jag hinner nog bara kanske blogga senare idag. Kanske från mobilen när vi är påväg mot danmark.
Ha det gött!

Hot Chocolate

Äcklig spindel.
 
Hur har ni startat långhelgen? Jag har i alla fall startat den med hemmagjord pizza och en precis uppdrucken varm choklad. I morgon vid fyra tiden åker vi till Danmark för att ta flyget därifrån till London. Längtar verkligen sönder mitt huvud. Haha, men dagen kommer att se ut så att jag packar och fixar tids-inställda inlägg till helgen och även städa mitt rum kommer jag nog också göra. För typ tusende gången, men jag tar med mig min dator eftersom att vi har gratis WiFi på hotellet så det blir väl ungefär ett inlägg per dag förutom de tidsinställda. Ha det bra i alla fall.
 
 

Raindrops

Jag hann faktiskt fota lite imorse innan skolan. Det var så fint med vattendropparna. Vädret har i alla fall skiftat om totalt och gått över till att vara jättevarmt. Idag/ikväll måste jag i alla fall packa en del eftersom att vi åker till London i morgon. Längtar verkligen. 
Är också helt sjukt glad. Vi fick reda betygen för matte nationella idag. Är verkligen helt sjukt nöjd. Jag fick A så jag bara bubblade när jag fick reda på det. WIIIHOOO!

Regn och blåst

Det första jag hörde efter att min veckarklocka ringde, var allt regn och blåst. Faktiskt riktigt mysigt att vakna till regn. Det har jag inte gjort på länge! Det var dessutom jättekallt i mitt rum så jag tog på mig min morgon rock och ligger med datorn under täcket. Jag älskar verkligen sommarregn också, fasst det är det nog inte nu. Just nu är det bara jobbigt väder.

Magnolia

 
Nu har äntligen magnolian i trädegården slagit ut. Det är verkligen helt sjukt varmt, sommarvärme. Uppdateringen har inte vart bra alls idag men jag har ärligt talat inte orkat. Slutade dessutom veldigt sent och orkade inte riktigt då, men uppdateringen ska vara på topp i morgon. Ska nog också fixa ett par tidsinställda inlägg till London. Jag åker ju dit på torsdag, men datorn följer med så det blir nog ett inlägg varje dag ungefär. Nu måste jag verkligen sova, så god natt!

Engelska plugg

Suddig bild, men jag hade ingen annan.
Jag sitter fortfarande och jobbar med engelskagrejen och har inte riktigt hunnit fota. Det är därför uppdateringen är lite halvbra. Detta blir bara ett snabbinnlägg för att jag måste verkligen fortsätta. Ha det bra!
 
 

Promenix

Nu har jag precis kommit hem från skolan och ska direkt gå ut på en liten promenad med Charlie. Jag skippar handbollen för att göra en ganska stor engelskagrej till i morgon och så är jag dessutom jättetrött och vaknade helt illamående. Efter promenaden ska jag då göra min engelska sak och sedan faktiskt gå ut och fota i det extrema vädret. Har ni lika bra väder som vi skånebor?

Stekhett

Det är verkligen stehett ute och det känns som om sommaren är en millimeter ifrån oss. Det är faktiskt bara fem korta veckor kvar till sommarlov. Under tiden kommer det också vara masor av skojigheter som lov, prao och klassresa så detta kommer verkligen att gå fort. Det var faktiskt flera stycken som gick i shorts idag.

Jordgubbisar

 
Jag har verkligen ätit sjukt mycket jordgubbar idag, men det är ju bara för gott. Vi har samanlagt köpt fem liter jordgubbar idag och under hela dagen har det kännts som om det var sommarlov. Jag gick faktiskt runt i shorts idag, det är jättehärligt väder. Jag hade det även jättekul med Mathi idag. Har ni haft det bra?
 

Mathilda

Om en stund kommer Mathilda hit och det är väl de ända planerna för dagen. Vi ska nog bland annat fika lite nu när hon kommer så det blir jättemysigt. Har också rensat en hel del i mitt rum. Tycker verkligen att det är skönt när man har ordning bland smink, nagellack och andra produkter. Sen måste jag ju också fixa lite plats för London shoppingen. Herre jösses vad jag längtar. Inte bara till shoppingen, utan London måste vara en av mina favoritplatser. Jag har varit där en gång tidigare, verkligen en mysig stad!
 

Sunday

Om fyra dagar drar jag till London. ÅÅH var jag längtar!

Kul kväll

Kvällen har varit jätterolig. Gick hem lite tidigare men det var inte så mycket mer. Orkar inte skriva allt för långt så det bli ett kort inlägg, men det var jättekul i alla fall. Vad har ni gjort ikväll?

Snart "fest"

Har precis gjort mig i ordning och ska nog snart iväg till "festen". Jag fotade faktiskt ingenting efter träningen utan går nog kanske en snabb fotorunda i trädgården nu. Det är ändå ett tag kvar till att vi ska åka. Jag hinner nog uppdatera bloggen lite fort innan vi åker också!
 

Goodmorning sunshines

Idag ser shemat ut såhär för min del.

- Åker till Emporia med mina syskon medan mamma och pappa är på ikea.
- Kommer hem och går på handbollsträning
- Efter det fotar jag lite till bloggen och till en ny header för hoppningsvis.
- På kvällen blir det "fest" med handbollen.
 
Hur ser eran dag ut? Just nu ser min dag ut att bli ganska lyckad.

Säng dags

Tänkte bara att jag skulle skriva ett sista inlägg innan jag somnar. Morgondagen ser än så länge ut som så att jag tränar från två-tre och på kvällen blir det "fest" med handbollen. Mer än så vet jag inte, ska försöka fota lite mer. Det är ju alltid kul att ha nya bilder på bloggen! Sov gott!
 

Pärl-hyacint

Gick ut för att fota lite pärl-hyacinter och andra blommor i trädgården.
Jag blev faktiskt jättenöjd med resultatet. Älskar verkligen den blåa färgen, riktigt härlig.

Thank god it´s FRIDAY

Världens mysigaste myshund! Satt och klappade honom i evigheter när jag kom hem. 
 
Riktigt skönt med fredag faktiskt. Har ni något planerat inför helgen. För min del blir det "fest" med handbolls laget i morgon. Annars har jag inga planer, ska på dans om en stund. Förresten, fin bild va, haha!
 
 

Ännu mer nationella prov

God morgon! Hade bara tänkt uppdatera lite snabbt nu på morgonen.
 
Idag blir det mer nationella prov i samhällskunskap, vilket kanske inte är drömfredagens lektioner men måste göras och dessutom vill jag höja mitt dåliga betyg i SO.
Vi hörs senare när jag kommer hem från skolan, ha det bra!

Pancakes

Gammal bild, som bara ser för god ut, men jag åt faktiskt pankakor (i försig en våffla på bilden) till middag. Det fanns verkligen ingenting att äta hemma när jag kom från träningen så jag kladdade ihop lite pankaks smet som sedan stektes till middag. Har ni föresten hört att man förr i tiden (frihetstiden) använde benmärj i mat för att få en tjockare konsistens. Verkligen vidrigt!
 
Ska hoppa i säng nu i alla fall så ses vi i morgon!

Träning snart

Ska alldeles strax göra mig i ordning för träning. Hoppas träningen ser ungefär ut som förra torsdagen, tyckte den var jätterolig, haha.
 

Thursday

Vi slutar verkligen tidigt på torsdagar, tio i två. Verkligen jätteskönt. 
Ska gå ut en sväng med charlie nu och sedan ska jag fota lite till en ny header tror jag. Denna gången ska jag verkligen lägga tid på den så att jag blir riktigt nöjd. Bloggningen är på topp igen i alla fall och nationella proven gick också bra, den ända åsikten är att vi hade alldeles för lite tid på oss. 
Jag vet inte vad jag gillar bäst, att ha bilden i början eller i slutet, vad tycker ni?

So - Samhällskunskap

Godmorgon! Sovit gott? 
Idag är det dags för sista ämnet i nationella proven - SO. Vi har blivit tilldelade samhällskunskap vilket jag kanske inte ville ha, men jag kan inte ändra på något. Jag packar i alla fall med mig lite kakor och saft, som fika under provens gång. Om ni också har nationella prov idag så önskar jag er lycka till!
 
 

Gult och rosa

Vad passar inte bättre än hallon och mango sorbet till efterrätt på 1 maj?
Tips till dom som blir illamående av glass: Sorbet är så mycket fräschare (stavning)

Fisheye

En ganska speciell men ändå sjukt snygg spegel. Mamma och pappa köpte den i Köpenhamn och jag är verkligen tvungen att visa upp den. Den gjorde verkligen hela rummet större och snyggare!
Rosorna gjorde den ännu snyggare, kanske för att jag älskar rosor men ändå!
 

Första maj!

Har ni några speciella planer för denna helgdagen? Jag ska i alla fall vara lite med Mathilda och Sarah och göra lite challenges tror jag. Vet faktiskt inte.
 
Bloggningen ska starta igång nu igen, har bara haft en paus av något slag och inte orkat. Kör på som vanligt igen. 
Har ni något speciellt önske inlägg så är det bara att kommentera!
Årets första nyckelpiga för min del!

RSS 2.0