ose

Sommarlov

 
Det var faktiskt inte för än (skriver man så?) igår då vi tog en kvällstur till Arild som jag kände att det var sommarlov på riktigt. Vädret är riktigt dåligt, men så fort vi kom dit var det riktigt härligt väder. Vi åt bland annat sockerkaka och spelade lite kubb. Precis så som jag vill att sommaren ska vara, här bara blåser sommaren bort. Tråkigt! :( Sommaren ska vara varm och rolig enligt mig!

Bilder #2

Mer från Rom:
Jag framför colosseum. Kunde tyvärr inte ladda upp den bästa bilden därifrån, vet inte riktigt varför :(
 
 
Vatikanstaten:
Munk står och snackar med polare.
 
Pisa:
 
Pernille <3
 
Lucca:
 
Någon strand:
 
Florens:
 
Venedig:
 
Gardasjön/Bardolino:
Jag smygfotade en dam, det var en så fin bild.
Uppe på berget fanns det dessutom Lamor.
 
Romeo och Julias balkong:
Många hade satt upp hänglås som man kunde köpa i kiosken bredvid. Jag köpte faktikst ett hänglås i hjärtform som jag ska hänga på skåpet i sjuan.
 
Det var alla bilder från Italien. Resan har varit riktigt grym, så jag är jättenöjd. Vi började resan i Rom med 36 graders värme och avslutade i Milano med åska, blixt och spöregn. 
 
Borta bra men hemma bäst!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Grym resa! Bilder #1

Rom:
Spanska trappan!
 
 
 
 
 
 
 

Sista inlägget innan...ITALIEN!

 
Äntligen drar vi till Italien! Eller, imorgon gör vi det. Jag har längtat riktigt mycket så detta så det ska bli jättekul. Vi gav faktiskt även pappa i födelsedagspresent att vi inte skulle shoppa alls i Italien så denna resa blir bara för att uppleva och se en annan kultur. Vi ska bland annat till Rom, Venedig, Pisa, kan inte namnet (haha) för att se Gardasjön mm. Vi skulle också till Milano men eftersom att vi inte ska shoppa struntar vi i det, men det är därifrån vi flyger hem, så vi får se det i alla fall! Ha det bra här hemma i kalla Sverige medan jag går runt i 30 grader nere i södra Europa! 
 

Svensk sommar!

Gammal bild.
 
Gud som det åskar och regnar hela tiden. Skönt att jag ska iväg till varmen i morgon. Såg faktiskt en blixt lite tidigare också. Tänk om det bara kunde vra varmt när det för en gångs skull är sommar lov!

Färdig!

 
Äntligen klar! Jag vet inte riktigt vad jag tycker om designen än, vi får se. Det är nog troligtvis så att jag kommer fixa lite fler saker, men inte nu. Vad tycker ni?
 

Packa

Oborstat hår, haha!
 
Vädret blir inte bättre kan jag säga. Nu har det dessutom börjat regna, men det gör faktiskt ingenting för jag ska bara vara hemma och packa till Italien resan i morgon. Tror faktiskta att jag ska fixa en ny header. Ny design över huvudtaget faktiskt. Eller bara redigera designen jag har nu. Jag vet inte, men den är ju så tråkig som den är nu!

Bilder från idag

 
Herre gud vad det åskar, regnar och blixtrar nu!
 
 
 

Härlig start på sommaren!

 
Bilden ser härligt varm ut men det var faktiskt en aning kyligt idag när jag tog den och just nu är himlen grå och det blåser jättemycket så det känns väldigt knäppt att vi ska på grillmiddag hos våra kusiner om en liten stund. Oj, gud nu började det att åska också. Härlig start på sommaren! <3

Sommarlov

 
Jag har inte riktigt fattat det än, men det är ju faktiskt sommarlov. Två månaders ledighet, så härligt.
Dessutom startar jag sommarlovet med att åka till Italien på Måndag. Det ska bli helt sjukt kul och varmt, på Onsdag ska det vara ungefär 35 grader. Jag kommer garanterat inte tillbaks som en vinterblek svensk. 
 
Nu ska vi dra iväg till Nova för att äta lunch och i kväll blir det middag hos kusinerna. Jag ska verkligen se till att uppdatera mer nu när jag har tid eftersom att det inte blir någon bloggning när vi är borta. Ha det riktigt bra nu och vila upp er innan skolstart. 

Akuten

Dagen på Tosselilla var grym, förutom det som gjorde att jag just nu sitter på akuten! Jag kan bara ge er ett litet sommartips: hoppa aldrig ner i en riktigt grund pool och landa framför allt inte rakt på hälen ni redan har ont i! Många säger att såhär ont har jag aldrig fått när dom inte riktigt menar det, men när jag säger det nu så menar jag det! Jag är en sån som aldrig börjar gråta hur hårt jag än har slått mig så ni kan ju bara tänka hur ont det gör om jag gråter!

Det var i alla fall riktigt roligt idag och jag hann göra mycket innan jag skadade mig! Vi åkte karuseller och badade i vattenlandet! Bästa dagen på riktigt länge! :D


Mobilbloggning

Just nu är jag på väg till skolan och bloggar från mobilen! Jag brukar inte blogga från mobilen men det kan ju vara ganska smart faktiskt!

Idag ska i alla fall alla 6:orna till Tosselilla vilket ska bli jättekul! Det är ju också bra att jag är hyfsat frisk så att jag kan följa med! Eftersom att jag bloggar från mobilen så blir det bara ett mobilfoto!


My Sunday

 
 
 

Hemma

Gammal bild + fin min! 

Är tyvärr väldigt snuvig och hängig så jag stannar hemma från skolan idag. Just nu sitter jag i alla fall ute och laddar in lite klipp från Köpenhamn till datorn. Jag hade tänkt klippa ihop en "my day", "follow me around" eller något annat liknande. Förresten, jag har redan frågat på videofy.me  vilka videos jag ska göra, så jag passar på att fråga här också. Så, Vilka videos ska jag göra? Kommentera gärna!
 
Hoppas i alla fall att ni har en bra dag och taggar rejält inför skolavslutning på Fredag (för min skola i alla fall).
 

Köpenhamn!

Bild från förra gången vi var i Köpenhamn.
 
Just nu känner jag bara hur min näsa bara rinner och rinner, usch! Jag får verkligen se till att hålla mig hyfsat frisk i veckan i alla fall. På Onsdag ska vi till Tosselilla och på Fredag har vi... SKOLAVSLUTNING!!!
Det känns helt knäppt att det blir sommarlov om mindre än en vecka. Längtar
 
Idag ska jag, Sander och pappa till Köpenhamn i alla fall. Jag älskar  köpenhamn så det ska bli kul.
Hur ser eran söndag ut?

Senaste tiden!

 
Det går värkligen inge vidare med bloggningen. Jag tänkte i alla fall berätta lite om senaste tiden.
 
-Förra veckan var jag på klassresa! Grymmaste klassresan någonsin, har kommit in i en grym klass här nere i skåne.
 
- Förra söndagen var jag på beach handbollscup, gick helt okej.
 
- I onsdags hade vi konsert på skolan. Jag både sjöng Uncover med Sarah, Mathilda (på piano) Tilda (på trummor) och lärare som spelade bas och gittar. Sedan var jag också presentatör.
 
- I torsdags var det ju National dagen så vi var och åt lunch med farmor i Lomma, jättemysigt. 
 
- Igår var jag på Emporia och Nova.'
 
Såhär har senaste tiden sett ut för mig. Jag ska försöka komma igång med bloggningen igen nu. Ha det bra!
 

7 Juni

 
Förlåt för den fruktansvärt dåliga uppdateringen. Jag har verkligen inte orkat. 
 
Skönt är det i alla fall att det är långhelg. Ska faktiskt alldeles strax på bio med pappa och min lillebror. Vi ska se på någon film som Sander ville se, Epic tror jag den heter. Men jag ska verkligen se till att uppdateringen blir bättre. Hörs senare!

RSS 2.0