ose

Kvällspromenad

 
Igår kväll gick vi en lång promenad längs naturreservatet, Nabben. Ljuset var helt otroligt och det blir nog garanterat fler fotokvällar vid den tiden. Förlåt förresten at det inte blev någon bloggning igår, men inlägget jag skrev och trodde jag publicerade publicerades visst inte. Men det ska bli bättre bloggning idag och framöver. 
 
Idag ska vi i alla fall till stranden och bada. Det är riktigt soligt och varmt ute så det blir väl helt perfekt för strand idag. Kameran hänger bara kanske med, haha!
 
 
 
 
 

Krapperup

 
 
Idag har jag varit i, nog en av de vackraste ställena, Krapperups slottsträdgård. Extrema fotomöjligheter för nybörjare som jag. Man kan bland annat fota den vackra naturen och de vackra blommorna eller/och guldfiskarna och ankorna i dammen. Vill man ha en rejäl utmaning kan man försöka fota dem extremt snabba trollsländorna. Jag försökte men eftersom att dom är på ungefär tio olika ställen på en och en halv sekund, gick det inte så bra. 
 
Haha, detta låter som en reklam, men innan jag går och lägger mig vill jag bara säga att kakorna i Caféet är helt sjukt grymma! 
 

två bilder och lite text - Gårdagen

 
 Vi besökte minneslunden för att sätta lite gula blommor till Farfar. 
På kvällen gick vi och åt picknik middag på röda hallar, för er som vet vad det är. 
Jag har fler bilder som kommer upp i kommande inlägg, så att jag inte måste ha gamla bilder. 
 
 

Inspiration

 
Jag längtar helt sjukt mycket till att vi flyttar in i ett nytt hus och jag får ett nytt rum. Jag hittar riktigt mycket inspiration på WeHeartit  och här ovanför ser ni några av bilderna som jag fastnade för direkt. Jag vill ha allting vitt och fräsht. Gärna ganska stort också, men det kan jag inte kräva bara sådär, det är något jag får hoppas på i stället. 

Härliga dagar i Mala

 
Helgen i Mala har varit jätte mysig. Bland annat har Pernille fångat fiskat upp en ål vilket var lite oväntat och för första gången i mitt liv har jag grillat korv över öppen eld så det var ju faktiskt lite kul. 
 
Vi kom hem igår och vi har redan placerat oss i Arild där vi ska vara i två veckor. Kommer fota mycket så håll utkik! ;) 
 
 

Nu åker vi!

Jag hade en riktigt bra kväll igår med Linda, så därför blev det inte särskilt mycket bloggning igår. Nu ska vi i alla fall snart åka till Mala så detta blir bara mobilbloggning. Jag kommer inte blogga alls i helgen, så ifall ni har tid över, använd inte den till att gå in på min blogg. Haha! Ha en bra helg i alla fall, Hejdå!


Mala

 
 Det blev ingen mer bloggning igår för att det laggade när jag skulle försöka lägga upp en bild men det hade ändå inte blivit något intressant innlägg så det gör inget. Jag tänkte passa på att säga att i morgon åker jag och mina syskon med till våra kusiners sommarställe i Mala. Mala är verkligen sommardrömmen. Man är ute hela tiden och leker eller så kör man femkamp på kvällen, går och klappar hästarna osv. Jag kan verkligen inte förklara hur mysigt det är, men jag tar nog med kameran så ni får se. Längtar längtar längtar.

Inga planer.

Bild från Italien.
 
Jag tror inte att jag är ensam om att man alltid glömmer vilken veckodag det är på sommarloven, men idag är det i alla fall Onsdag. Jag har än så länge inga planer för dagen, men det är 19 grader ute så det blir nog varmt idag (hoppas jag) så jag kommer väl vara ute en del. Vad gör ni idag? (inspiration tack, haha)
 

Härlig dag!

 
Dagen har sett ut som så att jag var med Linda ett tag på eftermiddagen. Vi hade det verkligen jätte roligt och vi hade inte träffats på riktigt länge heller så det var kul att träffas. Vi satt och åt jordgubbar och choklad på skolgården och tränade pyttelite handboll. 
 
Efter det blev det en riktigt dålig joggingtur för min del och sedan den härliga efterrätten på bilden åvanför. Det skulle bli glass med det blev en typ smält glass, men jättegott var det verkligen. Någon som vill ha recept? Kommentera!
 
 
 
 
 
 

Sommarfrukost

 
Äntligen börjar vädret likna sommar. Idag satt jag ute och åt min sommriga frukost.
 
Idag har jag inte några mer planer än att om en liten stund gå till glasskiosken med mina syskon för att äta en stor glass till tidig lunch. Sen så kanske det händer att jag och familjen tar en cykeltur till Lomma. Jag har inte cyklat på jättelänge så det blir roligt i sådana fall. Ha det bra idag i alla fall så syns vi senare.

Arildsbesök

 
Idag blir det badbesök i Arild. Vädret är jättehärligt så nu känns det faktikst som att det är sommar på riktigt, hoppas det håller i! Vad gör ni när det är bra väder? Kameran hänger med så det blir väl lite nya bilder när jag kommer hem!

Partille handbollscup

Gammal bild.
 
Anledningen till att jag inte har bloggat i veckan är för att jag har varit i Göteborg på Partille. Jag har verkligen haft det riktigt roligt och det gick helt okej i cupen. Det har varit den bästa veckan på länge faktiskt.
 
Nu börjar uppdateringen igen efter både Italien och Partille för nu ska jag inte bort mer förrutom till Arild, men där kommer jag att blogga. Vad har ni gjort medan jag har varit borta?

RSS 2.0