ose

Grill lunch

Nu har jag inte bloggat sedan sjukt länge sedan, men mitt huvud har tagit en paus från tänkandet ett tag för jag har värkligen inte någonting att skriva om. 
 
Idag blir det i alla fall grill-lunch. Jag tror det är tredje eller fjärde gången i år som vi grillar. Vädret är i alla fall helt fantastiskt. Dock inte lika varmt som förra helgen då jag gick i shorts, men solen är där uppe på himmlen och jacka slipper man. Jag tror att jag ska göra fler videos, men vi får se.
Härliga bilder från förra fredagen!
 

Solbränd

Trots att det är extremt fult med ett, på vissa ställen, rött ansikte är det ganska härligt att veta att det blivit varmt. Får helt enkelt ta och smörja in mig i morgon!
Det är hela pannan också!
 

Golf

Idag var vi och spelade golf i skolan. Enligt mig jättetråkigt och att man inte klarar av att träffa bollen är inte något som gör det roligare. Kommer helt klart aldrig bli golfare. Dessutom slutade vi jättesent så det var ju inte heller något plus.
 
Vädret är i alla fall jättebra och jag har varit ute och studsat på studsmattan lite. Ska gå och fota lite så att jag har lite nya bilder för att såklart jag jag inte det.
 

Q/A

Har fått en lite fråga som jag tänkte svara på direkt, så att jag inte glömmer bort det.
 
Q:Vad har du för kamera?
 
A: Jag har en Canon EOS 600D. En jättebra kamera som man både kan fota och filma med. Skärmen går dessutom att vända som på en videokamera som kan vara smidigt i vissa tillfällen.
Google bild!
 

Äntligen sommar, nästan

Det var 11,5 plusgrader i morse när jag gick till skolan. Jag vet inte hur många plusgrader det är nu men det är många i alla fall. Det är riktigt varmt.
 
Idag skippade jag handbollen eftersom att jag inte mår så bra i min hals. Är hostig och kraslig och det sista jag vill nu är att bli sjuk när det är så fint väder. Det är värkligen hur skönt som hälst. Hoppas värkligen att det håller sig såhär nu!
Denna påminner mig om solen så det fick bli den!

Glasskiosken.

Vi gick aldrig på en lång promenad, men dock gick jag och mina syskon till glasskiosken. Det är riktigt skönt väder och jag hoppas att det håller sig så. Vore riktigt skönt att gå till skolan utan jacka och en lite tjockare tröja i stället. Måste städa mitt rum nu, så vi syns!
Oj oj oj vad liten!!!!
 

Äntligen vår!

Trots de 12 plusgraderna har jag varit en kort sväng på Nova. Fick med mig hem ett par shorts och en body mist. Nu har i alla fall solen kommit till baka och hela familjen ska ut på en långpromenad. Kameran hänger med så förhoppningsvis blir det lite bilder när vi kommer hem!
Gammal bild.
 
 

Lördag idag.

Ska alldeles strax dra iväg till handbollsträningen. Tänkte bara uppdatera lite.
 
Ikväll, eller om kl.4 räknas som kväll, ska jag på middag så det blir inte så jättemycket uppdatering idag. Det är därför jag kör på ett lite halvdant inlägg nu. Längtar så sjukt mycket till sommaren nu. Tänk att bara vara ute och springa runt i värmen utan jacka och tajta jeans. Hoppas det blir 18 plusgrader  morgon som det lovats. Vi får hålla tummarna!
 

Dimmigt

Kunde knappt se genom den tjocka dimman idag när jag gick ut från dansen. Har ni hört att det ska bli 18 plusgrader i Linköping på söndag. Önskar värmen sprider sig hit till Skåne också, det hade ju varit grymt skönt.
 
Ska på Tacokväll med handbollen (och P00 laget) ikväll. Det var en sådan kväll förra året också, som jag förstås inte var med på, som ska ha varit jätterolig så för hoppningsvis blir det kul!
Sommaren för ett par år sedan!

Vinterkläder

Kom precis in från en, faktiskt inte så kall, promenad. Jag drog på mig mina tjocka mjukiskläder, min vinterjacka mina vantar, min tjocka halsduk och min mössa. Frös inte ett dugg vilket faktiskt var jätteskönt.
 
Jag har lovat att städa det överdrivet stökiga rummet nere i källaren innan farmor, som ska äta middag hos oss ikväll, kommer. Sen ska jag också forma tryfflar till kväll, så det är bara att sätta igång!
 
Fiskmås.

Älskar fysik

Är faktiskt riktigt glad över att vi fick fysik i nationella proven. Det har värkligen gått superbra. Är riktigt nöjd över dagens insats. 
När mina lärare berättade om nationella proven i femman trodde jag att det kanske skulle vara typ tre dagar i veckan, under hela våren, som det var prov, så för mig känns det helt lungt med nationella proven.
 
För övrigt är det en riktigt blåsig dag och det har varit riktigt kallt. Önskar att det vore sommar. Gud så det skulle vara skönt.
Sommaren år 2011. Gud vad jag var liten ;) Hade faktiskt den tröjan igår också, haha!
 

Onsdag, som sagt!

 Har haft en riktigt bra dag. Har i och försig inte gjort något speciellt över huvud taget, men alla dagar har ju blandade anledningar till att just den dagen har varit bra. Har suttit och kollat runt lite på olika internet sidor som Nelly och Bubbleroom och har faktiskt hittat lite olika saker. Tror dock inte att det blir så mycket beställningar.
 
Har fått en kommentar som jag tackar för och ska göra lite fler sådana "glassinlägg" ,som jag får kalla det nu, och  fler DIY videos!
Från glassinlägget!

Mer DIY?

På riktigt nu, vad vill ni läsa om. Om ni till exempel vill ha fler DIY inlägg, kommentera! Det skulle hjälpa mig enormt. Kanske är det någon som vill ha mer sådana inlägg som mitt min glassinlägg! Kommer säkert komma på lite själv också men snälla, snälla, snälla!
Lite sne kanske? ;)

Tur!

Är riktigt trött så tur att det inte är torsdag. Hade det varit det hade jag haft tre Nationella prov i NO idag. Har faktiskt hela veckan trott att det är dagen före det egentligen är, så i måndags blev jag lite små grinig bara för att jag kom på att det bara var måndag!
 
Ska äta min serverade frukost och kolla lite dator, så vi syns!
En annan bild jag inte la upp!

Cold as a winter-night

Vad är inte bättre än en supergod och sockerfri glass. Denna glassen har jag fått från YouTube så ingen behöver nu kommentera att jag härmar någon, jag bara sprider denna superbra idéen.
Det ända man behöver gjöra är att skära upp sina favvo frukter och bär och proppa i en glassform eller ett glas.
Sedan är det bara att hälla lite vatten som kommer att hålla ihop allt när den sätts är färdig. Frukterna kommer att  smaksätta vattnet en aning. Mina frysta blåbär färgade ned hela vattnet, det är därför min glass är så mörk!
 
Frukt-tips: Annanas!!!
 
Denna glassen är perfekt till sommaren när det är varmt utr och är ett superbra mellanmål!

Gårdagens solnedgång

Var ute och fotade solnedgången så jag tänkte lägga upp de bästa resultaten.
 
 
 
 

Fysik

Har fått reda på att min skola kommer att ha Fysik i nationella proven i NO på torsdag! Vet inte riktigt vad jag ska tycka, fysik är ett område i NO som jag faktiskt har koll på, men ämnet NO över huvud taget är nog mitt sämsta ämne. Förstår mig värkligen inte på det. Får helt enkelt se till att göra det bästa jag kan.
 
Dagen har i alla fall varit bra och bjudit på en halvlång sovmorgon, vilket var skönt. Som vanligt var det också ganska stressig efter skolan eftersom att handbollen börjar ganska tidigt. Middagen står även framme nu så jag ska gå och äta lite.

Hockeycup

Just nu sitter jag i Jonstorp på hockeycup och ska snart kolla finalen där Sander (lillebror) spelar. Malmö Redhawks som han spelar i har två lag med sig på cupen och båda kom till final så vi får ju hoppas att Malmö vinner, haha!
Just nu testar jag faktiskt också att blogga från mobilen och se om det fungerar bra, så kan jag kanske börja med det! Random bild:


Söt lillasyster

 Idag bad jag Pernille hjälpa mig att ta fina bilder. Fick fyra stycken bra bilder varav två som blev superfina på Pernille!
Ful skugga där, jag vet!
Söta va?

Skott mot mål!

Har inte bloggat någonting idag men jag har gjort annat och inte orkat. Har bland annat vart på "Center syd" och "Nova". Sen kom jag precis hem från en handbollsmatch! Första gången jag sköt mot mål på en match. Är faktiskt ganska stolt över mig själv, haha, jag trodde ju inte äns att jag skulle spela match den här terminen.
 
Det kommer ingen ny bild nu, men i nästa inlägg kommer det!
Efter min första match!

Snart dans!

Ska snart börja klä på mig mina danskäder och sedan sticka (till dansen alltså)! Jag kommer nog inte hinna uppdatera efter dansen eftersom att vi ska på middag ikväll, som sagt. Jag har i alla fall haft en bra fredag än så länge, men jag tror nog att resten av dagen också blir grym!
Mössan slipper man nu i alla fall!

Fredag!

 Måste egentligen gå till skolan nu, men jag tar tillfället i akt och bloggar jättefort. Jag ska i alla fall på middag i kväll med tre andra barndomskompisfamiljer. Långt ord ;) Kommer nog blogga när jag kommer hem efter skolan, men jag tänkte bara passa på!
Fina hunden!

Dagen före helg!

Skönt att allt det jag pluggade till blev slutfört under en och samma dag. Tycker det var bra för att då hade man bara en ända dag att plugga till och inte flera. En annan sak som är skönt är att det är fredag imorgon! Yey!
 
Om någon (vet att ingen kommer att göra det, men ändå) kan kommentera något inlägg eller video jag kan göra en av i veckan så vore det jättesnällt. Eller en sån lista med kanske 30 dagar då det är ett slags innlägg varje dag!
Snälla!!
De fina gula blommorna i trädgården idag!

Morgonpigg!

Vaknade klockan 6 i morse för att gå upp, duscha och plugga lite mer franska. Snälla mamma kom med latte till mig precis, alltså jag låg i sängen och pluggade, så jag ska dricka den också. Jag mådde så dåligt i morse så att jag höll på att spy, men jag var väl antagligen bara hungrig!
Sån här latte, fast gammal bild!

Trött

Nästan så att jag bara vill slänga alla läxor i soptunnan. Kommer såklart inte göra det men är jättetrött. Vill bara sova! Har fortfarande inte riktigt lyckats med franska glosorna och jag måste träna på mitt föredrag. Tror faktiskt att jag läser igenom franska glosorna i kväll och pluggar i morgon om jag går upp tidigt, det känns som om föredraget är viktigare just nu. Måste sova tidigt idag, annars kommer jag inte klara morgondagens lektioner.
Vackert! (inte idag)

Ännu mer plugg

Mathilda har precis stuckit hem, så för mig väntar det bara ännu mer plugg. Jag har föredrag, musik prov och franska förhör i morgon, så jag får sätta igång direkt!
Vi hann i alla fall vara ute och haa lite kul, hoppa studsmatta och lite sådant. Vädret är på bättrings väg, men det är fortfarande inte lika varmt och skönt som det var för ett par veckor sedan när jag tog dessa bilder , vilket jag önskar att det var. 
Måste fortsätta plugga nu, så kanske jag hinner göra klar min DIY video som egentligen skulle vara klar innan lovet! ;)
 
 

Föredragsplugg

Nu sitter jag och Mathilda och pluggar till i morgon och ett föredrag vi ska ha då. Ska inte skriva så mycket för att jag vill inte att vi ska tappa konsentrationen men vi har haft en bra dag i alla fall, om ni undrar ;)
Vi pluggar jätteseriöst!

Vårdag

Det har, trots kyla, varit en härlig vårdag. Solen har i alla fall lyst och de gula blommorna i trädgården har växt upp. Mina syskon har bland annat byggt ihop studsmattan på den lilla gräsplätt våran trädgård består av så nu finns här alltid något att göra. Ska hoppa i säng ch läsa min bok och även dricka en kvälls-smoothie mamma gjort åt oss. Den ska tydligen hjälpa till att varva ner på kvällen inför sov-dags! Hoppas det funkar ;)
Gult har helt plötsligt blivit min favvofärg, även rosa faktiskt. Och självklart delar blått fortfarande 1:a plats med mina nya favvo färger.
 

Effektiv eftermiddag

Har kommit hem från skolan och städat mitt överdrivet stökiga rum för att nu blogga och göra läxor. Tror faktiskt att jag ska gå ner och pyssla lite efter att ha gjort läxorna, kanske fotar lite? Tänker i alla fall ha en ganska effektiv eftermiddag. Mycket roligare än att sitta och lata sig framför instagram!
Nu kör vi igång med läxorna!

April april din dumma sill!

Hoppas att ni har lurat någon idag. Själv har jag inte lurat någon men dock blivit lurad.
 
Det har inte varit så jättebra uppdatering idag, men jag har hållt på med annat. Har bland annat ätit årets första vattenmelon, och gud vad gott det var, längtar ännu mer till sommaren nu! Sedan har jag ju också varit och hälsat på hos farmor och även faktiskt pysslat en del nu på kvällen. Jag gjorde det mycket innan men det har inte blivit så mycket sådant på sistone, men det är faktiskt ganska kul att vara lite kreativ ibland!
 
Jättegott!

Sleep over

Glömde helt och hållet att skriva att jag skulle på sleep over med handbolls laget igår! Det var i alla fall superkul/supermysigt. Har precis kommit hem och måste skynda mig att äta något och dusha för att jag pappa och Sander (lillebror) ska iväg och hälsa på min Farmor på sjukhuset!
 
Det kommer nog mer uppdatering senare idag!
Gammal bild!

RSS 2.0