ose

❤Myspys kväll❤

I kväll har vi i familjen haft en riktig myskväll. Vi har ätit riktigt god mat och dessutom druckit en liten "drink" innan maten. Super mysigt! I morgon fyller dessutom lilla Pernille, eller inte särskilt liten längre, 9 år! Tänk vad tiden gå fort! Så i morgon blir det upp tidigt för att väcka henne och sedan vid tre blir det tårtkalas. Men nu måste jag verkligen sova, så godnatt!
 

❤ Mini Marshmallows ❤

Så himla söta :)

❤Good morning sunshines❤

 
Hur står det till idag då? Jag mår bra i alla fall. Idag blir det sista lördagen innan skolan för min del. Jag börjar på Onsdag så ett par dagar har jag kvar, men ärligt talat så längtar jag! Jag vet att vissa absolut inte längtar och att vissa längtar lite, mest till kompisarna och så, men jag har inte hört någon som längtar till lektionerna och läxorna precis som jag. Jag hade också tänkt göra lite fler videos, så om någon har några förslag är det bara att kommentera!

✿Bullar✿

 
Idag har jag än så länge bara bakat en massa vanilj och kanel bullar, så snart blir det fika antar jag. By the way, kolla vem som tog över min säng när jag gick upp i morse. Haha, han låg med huvudet på kuddarna o under täcket. Så gullig. 
❤ Finaste hunden ❤

☆Starbucks☆

 
 
Första gången på Starbucks i Malmö. Det måste på riktigt vara den finaste av alla Starbucks i världen. Stort, rymligt och fräsht. Älskar Starbucks och framför allt för att det är i Malmö sveriges ända (förutom Arlanda) Starbucks ligger. Älskar älskar älskar! 
 

Regnigt och bra!

en rädd juni! Haha! 
Nu har jag precis bytt om till varma kläder efter att ha cyklat med Pernille till handbollslägret. Herregud vad det regnade (och åskade) mina byxor var helt plaskvåta på låren och mammas jacka som jag lånade var helt blöt den också. Men ärligt talat så tycker jag bara att det var mysigt. 

Shopping, regn och frukost!

Dagens frukost.
 
Idag har jag och mamma varit på ännu en shoppingrunda fasst idag i Lund. Fick hem betydligt mycke fler saker idag, mest nödvändiga saker, eller i försig bara nödväniga saker. Haha! För övrigt känns det verkligen som att hösten börjar närma sig. Idag har det i princip bara regnat och blåst men en del sol har jag faktiskt också fått se. 
Nu sitter jag i alla fall nydushad med en kopp te vid datorn. Har börjat gilla te nu tack var det Manne, så tack Manne! <3 Men visst lyckades mamma och pappa fixa en god sängfrukost till mig i morse ;)

"Min kropp är inte van vid handboll"

Random bild.
 
Bra men samtidigt dålig träning. Början av träningen gick väl sådär men efter ett tag sa det bara smack och jag känner verkligen att handbollspassningarna med pappa har gjort susen. Nu har jag i alla fall ont i hela kroppen, inte träningsverk (i försig det också) utan det känns som om varje ben har gått ur led eller spräckts på nåt sätt. Haha, herregud, min kropp är inte van vid handboll. Ont i ryggen har jag också fått, men tur att handboll är så kul för annars hade det inte varit särskilt kul. (farmors uttryck)

Härlig glass

(Instagram bild)
Nyligen kom jag och mamma hem efter att ha varit på Väla (i helsingborg) i ett par timmar och kolla vilken kul glass jag hittade ^_^ Älskar när man hittar lite udda glassar, kakor mm. Om någon timme ska jag i alla fall till handbollsträningen och jättetaggad är jag inte, men det är klart jag går. Det blir alltid bra när man kommer dit! 
Förhoppningsvis! ;) 

Joggingrunda

Bild från Arild.
 
Avslutade kvällen med en kort men bra joggingtur. Kände att det behövdes terminens första handbollsträning i morgon. Jag har ju joggat ett par gånger i sommar men jag märker att min kondis har försämrats en aning under sommaren, men det kommer tillbaks snabbt igen. Ska i alla fall sova nu, ska försöka starta med vanorna till skolan nu vilket betyder: Lägga sig tidigt och vakna tidigt. 
 
Fick i alla fall en fråga när jag var i trysil: 
Fråga/kommentar: Riktigt snygg färg du har på läpparna i din header! Vilket stift, märke och pris är det? :)
 
Svar: Läppstiftet jag har på bilden är ifrån maybelline New York, är i färgen 910 Shocking coral och var inte alls dyrt. Dessutom jättebra ;) 

Trysil

 
Nu har jag kommit hem från ett par dagar i Trysil/Norge. Har haft det jättemysigt uppe i skogen och har bland annat ätit mängder med blåbär och träffat både kossor och gätter. Denna sommaren har verkligen varit helt fantastisk. Har upplevt så himla mycket och har inte haft en enda liten paus känns det som. 
 
I veckan som kommer kommer jag vara med mamma massor medan syskonen är på olika läger, så vi ska bland annat åka och "shoppa" till skolstart (om 10 dagar) och ha det riktigt mysigt! 
 
När börjar ni skolan?
 
 

Upptagen med sommarlov

 
 
Herregud vad det var länge sedan jag bloggade. Orkar inte berätta allt jag gjort men först hade jag Linda på besök i Arild och igår åkte Manne hem efter att har varit hos oss en vecka. Ska jag vara riktigt ärlig har det varit skönt med en paus från bloggen ett tag, som i och försig fortsätter ett tag till. Imorgon åker jag till Trysil och är där ett par dagar så då blir det inte heller någon uppdatering. Jag kommer faktiskt inte i framtiden mot skolstart och så uppdatera varenda dag utan blogga när jag känner för det. Har i alla fall massor av bilder till kommande inlägg! 

RSS 2.0